19
mrt

Mededeling DNA Performance Sailing i.v.m. Corona virus


Ook bij DNA Performance Sailing worden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet gevolgd. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers hebben hierbij de allerhoogste prioriteit.

Productie
De productie van onze composietproducten voor uw project gaan onverminderd door. Momenteel is er geen reden om dit aan te passen, we werken vanuit een hypermoderne fabriek en hebben veel werkruimte voor de verschillende medewerkers. Mocht dit echter veranderen, dan zullen wij u hierover tijdig informeren.

Kantoor
De collega’s bij ons op kantoor werken tevens door, een enkeling werkt vanuit huis wanneer de werkzaamheden dat toelaten. In deze bijzondere tijden blijven wij zo normaal als mogelijk functioneren en kunnen wij u goed te woord staan. Ook leveringen worden gewoon gedaan en/ of juist aangenomen, zij het hier en daar met gepaste maatregelen.

Deze manier van werken geldt zolang dit past binnen de door de overheid gestelde richtlijnen. We hebben een jonge groep medewerkers welke hopelijk op deze manier bij kunnen gaan dragen aan de gewenste groepsimmuniteit zoals dat van ons allen gevraagd wordt. Wij verwachten u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Vanzelfsprekend staan wij gereed om uw nieuwe en bestaande projecten met composiet oplossingen te ondersteunen, neem gerust contact met ons op.